mainImage

Populaire restaurant Thailand in Lombardijen staat te koop

11 augustus 2022, 16:56 uur
Rotterdam & Regio, IJsselmondeNieuws, Echwel Rotterdam

Het bekende Restaurant Thailand in Rotterdam-Lombardijen staat te koop. De onlangs verbouwde horecagelegenheid in de Zenostraat moet 275 duizend euro opleveren, volgens de website van horecamakelaar Knook en Verbaas.

Eigenaar Rob de Callafon en zijn vrouw willen in Thailand gaan wonen. ''De omzet die gedraaid wordt bij restaurant Thailand is zeer hoog, zo ook de winstmarge en dit alles op 5 dagen per week en dit op 40 weken per jaar. Het restaurant heeft altijd zeer goed gelopen'', valt te lezen in de advertentie. Menig Rotterdammer spreekt over 'de beste Thai van Rotterdam'. Ook na een wedstrijd van Feyenoord zit de zaak bomvol. 

Toch zullen De Callafon en zijn vrouw ''niet zomaar afscheid nemen'', belooft de horecamakelaar. Hij wil in de eerste maanden de overgang naar een nieuwe uitbater blijven begeleiden. 

Het restaurant telt binnen circa 85 zitplaatsen. Onlangs is er een serre aangebouwd waardoor er nog eens 35 extra plekken bijkwamen. Het personeel kan ook na de overname in het populaire restaurant blijven werken. 

 


Foto: Knook en Verbaas