Capels Dagblad | 250.000 kaarten 'verkocht' voor Vrienden van Amstel-stream
mainImage

250.000 kaarten 'verkocht' voor Vrienden van Amstel-stream

13 januari 2021, 15:33 uur
Rotterdam & Regio

Er zijn al meer dan 250.000 kaarten aangevraagd voor de online-editie van Vrienden van Amstel LIVE. Iedereen kan sinds maandag een gratis een ticket reserveren via de website van het evenement dat zaterdag plaatsheeft in Ahoy in Rotterdam.

Op het podium in de Rotterdamse Ahoy treden twintig Nederlandse artiesten, onder wie Guus Meeuwis, Armin van Buuren, Thomas Acda, Paul de Munnik en Duncan Laurence op. Ook Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Snelle en André Hazes zijn van de partij.

"Dat Vrienden van Amstel leeft, wisten we ontzettend goed, maar dat de belangstelling zo groot is zegt veel over de behoefte van Nederland om een avondje met muziek en vrienden door te brengen", aldus Thom Ligthart van bierbrouwer Amstel. "Het doet ons oprecht heel veel dat we dit kunnen aanbieden, we gaan er zaterdag echt een heel bijzondere avond van maken. Aan de onlinegezelligheid zit geen grens, er zijn nog volop kaarten beschikbaar. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Maar hou je thuis wel aan de geldende Covid-regels."

De 23e fysieke editie van het evenement werd begin december vanwege de coronamaatregelen afgezegd. Daarop werd besloten het evenement digitaal voort te zetten. Jinek staat vrijdag voor het evenement volledig in het teken van Vrienden van Amstel. De talkshow wordt live vanuit Ahoy uitgezonden.


Door: ANP | Foto: ANP