Capels Dagblad | Wethouder Westerdijk op bezoek bij Capelse ondernemers
mainImage

Wethouder Westerdijk op bezoek bij Capelse ondernemers

21 november 2020, 22:41 uur
Lokaal

Op de Dag van de Ondernemer bezocht Harriët Westerdijk, wethouder Economie verschillende Capelse bedrijven om hen in het zonnetje te zetten. Ze ging onder andere langs bij ondernemers die door corona hun activiteiten hebben moeten aanpassen en dat op succesvolle wijze hebben gedaan. 

Koop lokaal
De wethouder was onder andere te gast bij Waaijenborg Wijnen & Versspecialiteiten en restaurant Fuiks. Ondernemers die elk op hun eigen manier de coronacrisis ervaren. Daarnaast bezocht wethouder Westerdijk evenementenbureau Expo Select. Deze ondernemer, die door corona bijna geen zakelijke activiteiten meer had, heeft de website www.kooplokaalcapelleaandenijssel.nl opgezet, een gratis platform voor alle Capelse ondernemers. Ook richt hij zich nu op het leveren van apparatuur voor temperatuurmeting aan bedrijven.

De wethouder sprak haar waardering uit voor alle Capelse ondernemers: “Er zijn natuurlijk bedrijven die het moeilijk hebben, maar we zien óók dat het met veel bedrijven goed gaat ondanks de crisis. Door lokaal onze boodschappen te doen helpen we de Capelse economie”.