mainImage

Verkoop appartementen Blinq in Capelle van start

23 juni 2022, 12:14 uur
Lokaal

Op donderdag 23 juni organiseert Van Wijnen de online start verkoop van de 90 appartementen voor project Blinq. Geïnteresseerden van dit project ontvangen tijdens deze bijeenkomst alle informatie over de 88 luxe koopappartementen én de 2 penthouses binnen het nieuwbouwplan. Alles komt aan bod. Van de buurt, de gebouwen De Lage en De Hoge, het landschapsontwerp tot de verschillende typen appartementen en de definitieve v.o.n.-prijzen.

Aanmelden start verkoop
Aanmelden voor de online start verkoop bijeenkomst kan via https://www.woneninblinq.nl/ Aanvullend hierop hebben geïnteresseerden vrijdag 24 juni tussen 16.00 en 18.00 uur de mogelijkheid om een brochure op te halen op locatie en tijdens de meet & greet in gesprek te gaan met het verkoopteam, de achitecten en de makelaars.

Meer dan alleen wonen
Blinq is niet zomaar een plek om te wonen. Het is een plek waar wonen verweven is met een gezonde buitenruimte, met sport en spel, veiligheid en een gevoel van verbondenheid. Gemeente Capelle aan den IJssel: ‘Deze plek biedt nieuwe en huidige bewoners van omliggende buurten de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Het creëren van deze mogelijkheden vinden we belangrijk bij het bouwen van nieuwe woonbuurten’. Op de plek van het voormalig zwembad realiseert Van Wijnen 180 woningen, waarvan 45 vrije sector huurwoningen, 45 sociale huurwoningen en 90 koopwoningen. Om alle doelgroepen aan te spreken, kent de plek verschillende functies. De plek biedt nieuwe ruimte voor ontmoeting en samenspel door de looproutes en de diverse verblijfsplekken. “Het toevoegen van de 180 appartementen sluit aan bij de visie van de gemeente Capelle aan den IJssel. Wij zijn als ontwikkelende bouwer trots dat wij hier onze bijdrage aan kunnen leveren”, zegt Dico Smitsman, projectontwikkelaar bij Van Wijnen. Naar verwachting start de bouw van Blinq in het eerste kwartaal van 2023.


Foto: Van Wijnen