mainImage

Prijzen koningsdagactie Capelse kindermarkt uitgereikt

23 juni 2022, 12:19 uur
Lokaal

Op woensdag 22 juni mochten de drie jonge winnaars hun prijs in ontvangst nemen op het gemeentehuis. De kinderen hadden deze prijs verdiend door mee te doen aan de actie op de Capelse kindermarkt op Koningsdag. Er was die dag een centraal inzamelpunt voor kringloopwarenhuis Het Goed en alle kinderen die daar hun onverkochte ‘handel’ inleverden, ontvingen een kanskaart.

Drie kanskaarten vielen in de prijzen en afgelopen woensdag mochten de winnaars deze onder het genot van een sapje en iets lekker in ontvangst nemen. Wethouder Marc Wilson reikte de prijzen uit. De eerste prijs (een X-box) was voor Jasmijn, de tweede prijs voor Anne (een cadeaubon van €50,-) en de derde prijs voor Fedde (een spellenpakket).

Een tweede leven voor onverkochte spullen
Deze kanskaartenactie organiseert de gemeente om kinderen (en ouders) bewust te maken van het netjes achterlaten van de vrijmarkt én dat niet bruikbare spullen als grondstof kunnen dienen voor nieuwe producten. Er zijn uiteindelijk acht bomvolle rolcontainers bruikbare spullen naar kringloopwarenhuis het Goed gegaan.


Foto: Gemeente LV