Capels Dagblad | Nieuw programma Isala Theater vanaf vandaag online
mainImage

Nieuw programma Isala Theater vanaf vandaag online

18 juni 2021, 00:54 uur
Lokaal

Er staat een geweldig nieuw theaterseizoen in de planning van het Isala Theater en iedereen mag dit weten. Vanaf vrijdag 18 juni 20.00 uur is het hele programma tot en met mei te bekijken op de website www.isalatheater.nl. Dinsdag 22 juni 12.00 uur kunnen vrienden van het theater met voorrang kaarten reserveren voor voorstellingen in september en oktober. Een week later kan iedereen dat doen. De rest van het seizoen gaat na de zomer in de verkoop.

Nu Nederland geleidelijk uit de lockdown komt en de besmettingscijfers dalen, lijkt het ook voor het theater de goede kant op te gaan. Omdat het op dit moment nog onduidelijk is wat er straks in het najaar precies mogelijk is, begint het Isala rustig aan. Gasten met een Pluche+lidmaatschap kunnen vanaf dinsdag 22 juni 12.00 uur met voorrang kaarten reserveren voor de voorstellingen in september en oktober, met 1,5 meter afstand. Dinsdag 29 juni 12.00 uur begint de verkoop voor voorstellingen in september en oktober voor iedereen. Zodra er meer versoepelingen komen schalen ze op naar de 'reguliere' zaalbezetting. De rest van het seizoen gaat na de zomer in de verkoop.

Voorstellingen op wensenlijstje, bestel later
De website van het Isala is verbeterd. Bezoekers kunnen gemakkelijk online bladeren door alle voorstellingen. Ziet u iets moois? Log in, zet de favorieten van het hele seizoen op het wensenlijstje door op het hartje te klikken en doe de voorstellingen gemakkelijk in één keer in uw winkelmandje. Hulp nodig? Vanaf 22 juni helpt het bespreekbureau bezoekers graag met hun bestelling.

Ook met voorrang reserveren?
Ook vanaf dinsdag 22 juni met voorrang reserveren voor de voorstellingen uit het nieuwe theaterprogramma? Bestel nu een Pluche+lidmaatschap en steun hiermee het Isala en profiteer van vele voordelen.

Grote namen en kleine parels
Van cabaret tot toneel en van muziek tot familievoorstellingen, het is allemaal te zien in het Isala Theater. Om er maar een paar te noemen; Johan Derksen, Lenette van Dongen, Diederik van Vleuten, Marc Marie Huijbregts, Herman van Veen, Richard Groenendijk, Jandino, Harrie Jekkers, Trijntje Oosterhuis en 3JS. Kinderen kunnen genieten van onder anderen Peppa Big, Woezel en Pip en Bumba.