mainImage

Met het hele gezin naar het Isala

5 augustus 2022, 19:35 uur
Lokaal

Het theater is een magische wereld vol avontuur, ook voor kinderen. Zij zullen het zeker naar hun zin hebben tijdens een Peuter Kleuter Ochtend of familievoorstelling in het Isala Theater. Bij Juf Roos op avontuur (2+) en Kruimeltje de musical (6+) bijvoorbeeld. Maar ook de wat minder bekende namen zorgen voor een fijne zondagochtend of -middag.

Peuter Kleuter Ochtenden bieden de hele ochtend vertier voor de allerkleinsten voor maar € 9,00. Zondagochtend 10.00 uur opent het theater de deuren en kunnen ze naar hartenlust bouwen met mega-legoblokken, springen op de trampoline of spelen met de loopauto’s en ander leuks. Dit speelparadijs wordt mede mogelijk gemaakt door Speel-o-theek Berend Botje. Ondertussen kunnen (groot)ouders genieten van een drankje en wat lekkers.

Een voorstelling tijdens een Peuter Kleuter Ochtend duurt 30 tot 45 minuten, perfect dus voor de kleintjes. Plasticsoep op 9 oktober is gemaakt naar de succesvolle prentenboekenreeks over De klimaatjes, waarin een groep dieren op vaak grappige wijze laat zien hoe je je leefomgeving positief kunt beïnvloeden. Hé, wie zit er op de wc? gaat over een leuk onderwerp, 22 januari. Later in het seizoen zijn ook nog Pim & Pom en de beestenbende en Het Muizenhuis te zien.

Ook voor oudere kinderen is er veel leuks. Voor wie graag in prinsessenjurken loopt, is Assepoester de musical op 14 mei een aanrader. Ben je 8 jaar of ouder, dan ken je vast De regels van Floor, de boekenserie die 22 januari in theatervorm wordt gegoten. Ook kan er flink gedanst worden op muziek van Minidisco en Monique Smit.

Kortom, volop vrolijke familie-uitjes in het Isala Theater. Kijk voor meer informatie en het volledige overzicht van familievoorstellingen op www.isalatheater.nl.