Capels Dagblad | Laatste 'Reis door de kunst' in 2020
mainImage

Laatste 'Reis door de kunst' in 2020

2 oktober 2020, 15:20 uur
Lokaal

Op 13 oktober start de laatste cursus van het project ‘Creatief Ouder Worden’, dit keer in de wijk Capelle West. Marie-Louise Eijsvoogel en Nancy Hagman gaan weer een Reis door de Kunst maken, een vervolg op hun eerdere reizen door de kunst.

Op 13 oktober zal Marie-Louise starten met het Expressionisme, er zal gewerkt worden met pastelkrijt. Op 20 oktober vervolgt zij met het Suprematisme, hier zal er met gemengde technieken gewerkt worden. En op 27 oktober komt de Cobra groep aan bod, hierbij gaat er geschilderd worden op doek. Op 3 november neemt Nancy het stokje over, zij gaat terug in de tijd en wel naar Paaseiland, een Maoi in speksteen maken wordt de uitdaging. Op 10 november is het thema Jugendstil, er wordt een tegel reliëf in klei gemaakt Als afsluiting gaat zij op 17 november aan de slag met Installatiekunst, er wordt een compositie met restmaterialen gemaakt.

Heeft u interesse? Er is nog plek en bij teveel aanmeldingen gaan we de lessen verdelen. Natuurlijk nemen wij de aangescherpte coronamaatregelen in acht, de 1,5 m afstand wordt aangehouden, wij dragen mondkapjes waar mogelijk. Durft u het toch nog niet aan, we bieden ook de mogelijkheid om deze cursus digitaal te volgen. Individuele lessen/workshops kosten 3 euro per les, inclusief materiaal en koffie/thee, de online lessen kosten 1 euro per les. De cursus is van 10.00 - 11.30 uur in Buurtgroep Capelle West, Willem Barentszstraat 3. Inlopen vanaf 9.30 uur en nabeschouwen/evalueren tot 12.00 uur! Het project wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Capelle aan den IJssel. Voor meer informatie: [email protected] of 06-23103615