Capels Dagblad | Kopje Kunst gaat weer digitaal
mainImage

Kopje Kunst gaat weer digitaal

13 januari 2021, 09:17 uur
Lokaal

Omdat de lockdown verlengd is tot en met 9 februari zijn alle Kopjes Kunst in de maand januari op locatie gecanceld. Om die reden gaat Kopjes Kunst binnenkort - via Microsoft Teams - online.

De bedoeling van deze (gratis) interactieve digitale Kopjes Kunst is om toch met elkaar in contact te blijven en in gesprek te gaan over kunst. Er wordt informatie gegeven over kunst (dit kan zijn over een schilder of kunststijl, of juist alleen schilderijen) en daarna zal met de aanwezigen (via Teams) in gesprek worden gegaan. Voor de deelnemers die nog niet eerder gewerkt hebben met Microsoft Teams wordt een handleiding gemaakt hoe ze aan deze digitale interactieve Kopjes Kunst kunnen deelnemen. Ook wordt op dinsdag 19 januari gestart met een oefensessie voor degenen die nog nooit eerder met Microsoft Teams gewerkt hebben. Deze zal starten om 10.30 uur. 

Op vrijdag 29 januari zal dan het eerste online Kopje Kunst plaatsvinden met als thema Gouden Eeuw. Tijdens dit kopje Kunst zal Marie-Louise Eijsvoogel een aantal kunstenaars en schilderijen uit de Gouden Eeuw behandelen en daarover vervolgens met de online aanwezigen in gesprek gaan. 

Heeft u interesse in de oefensessie en/of het Kopje Kunst Gouden Eeuw? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u mailen naar [email protected] of appen of bellen naar 06-23103615.