mainImage

Jeugdtheaterhuis speelt ‘Een Wintervertelling!’ in Capelle

23 november 2022, 07:13 uur
Lokaal

Deze kerstvakantie is de nieuwste theaterproductie van het Jeugdtheaterhuis te zien in heel Zuid-Holland en op maandag 26 en dinsdag 27 december in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel. In ‘Een Wintervertelling!’ gaan getalenteerde jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis aan de haal met het wereldberoemde ‘A Christmas Carol’ van Dickens. De aanstekelijke familievoorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar.

Vierentwintig spelers, verdeeld over twee casts, stellen in ‘Een Wintervertelling!’ vragen bij het eeuwenoude kerstverhaal van Dickens en maken het van nú. Hoe kan het dat Scrooge eerst zo’n hebzuchtige vrek is en daarna zijn geld weggeeft? Kan iemand eigenlijk wel veranderen? De jonge talenten laten zien wat ze in huis hebben: van dans tot spoken word en van theater tot rocken in een bandje!

Kijken en meedoen De voorstelling speelt op maandag 26 december om 14:30 uur en dinsdag 27 december om 19:30 uur in het Isala Theater. Dinsdag 27 december verzorgt het Jeugdtheaterhuis voorafgaand aan de voorstelling de “Theaterworkshop om het warm of koud van te krijgen”. Iedereen van 7 tot 107 jaar, met of zonder theater-ervaring, mag meedoen. Reserveren voor de workshop kan tegelijk met de kaarten. Na de voorstelling is er voor alle bezoekers een winterse sing-along in de foyer, met de fijnste muziek voor deze koude tijd.

Prijs: € 17,00 per persoon, kind t/m 13 jaar: € 14,00. Kaarten zijn te reserveren via de website van het Isala Theater: https://www.isalatheater.nl/agenda/2274/Een_wintervertelling_naar_Charles_Dickens_en_onszelf_/Jeugdtheaterhuis