Capels Dagblad | Isala maakt filmprogramma restant 2020 bekend
mainImage

Isala maakt filmprogramma restant 2020 bekend

21 november 2020, 07:41 uur
Lokaal

Het Isala Theater is weer open. Tot aan de kerstvakantie staan weer elke week films op het programma. Nieuw in de verkoop zijn De club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest, The singing club en extra vertoningen van Made in Italy. Nu kinderen Sinterklaas niet in hun eigen woonplaats kunnen verwelkomen, bedacht het Isala een goed alternatief. Zaterdag 28 november om 14.30 en 16.30 uur is De club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest te zien. Leuk voor iedereen die uitkijkt naar de komst van de goedheiligman en heel veilig op 150 centimeter afstand.

Vrijdag 27 en zaterdag 28 november draait Made in Italy, met Liam Neeson als de kunstenaar die met zijn zoon naar Italië afreist om het huis van hun vrouw en moeder te verkopen. De vertoningen om 19.00 uur waren zo snel uitverkocht, dat op beide dagen een extra vertoning is om 21.00 uur.

En dan december. Natuurlijk staan The personal history of David Copperfield en On the rocks op het programma, die in november niet door konden gaan. De laatste film van het jaar is het komische drama The singing club, een echte feelgoodfilm over vriendschap, familie en de kracht van muziek met Kristin Scott Thomas in de hoofdrol. Houd voor extra data www.isalatheater.nl in de gaten.