mainImage

Gratis symposium voor ondernemers over energietransitie

5 oktober 2022, 19:18 uur
Lokaal

De energietransitie en de ambities voor een circulaire economie zijn relevanter dan ooit voor ondernemers. Hoe blijven MKB'ers of ZZP'ers op de hoogte, krijgt zij collega’s mee en houden ze hun bedrijf toekomstbestendig? Het korte antwoord: door kennis te vergaren, ervaringen te delen en samen te leren van het reeds uitgevonden wiel.

Daarom nodigt Gemeente Capelle aan den IJssel ondernemers van harte uit om kosteloos deel te nemen aan het symposium Capelle in transitie. Op donderdagmiddag 13 oktober tonen zij in een inspirerende middag van 15.30 - 18.30 uur de wijze waarop de begrippen energietransitie en circulaire economie van een abstracte term in een bedrijf kunnen transformeren naar concrete projecten met resultaat.

Met Cees Vingerling als dagvoorzitter en Werner Schouten als Keynote Speaker, zijn deelnemers verzekerd van een enerverende symposiummiddag waar zij naast inspirerende lezingen, leren over energiebesparing en opwekking, duurzame mobiliteit, grondstof gebruik en vermindering van afval in de Capelse praktijk. Ondernemers krijgen concrete tips en praktische voorbeelden van mede-ondernemers over hoe het bedrijf toekomstbestendig te maken en de Gemeente Capelle heeft een mooi aanbod rondom deze transitiethema’s die de ondernemers ondersteunen.

Aanmelden voor het symposium is kosteloos en kan via deze https://enc-capelle.nl/activiteitenagenda/evenement/263-symposium-capelle-in-transitie