Capels Dagblad | Feestelijk openingsconcert in Van Capellenhuis
mainImage

Feestelijk openingsconcert in Van Capellenhuis

30 september 2020, 23:30 uur
Lokaal

Na een lange tijd is het Van Cappellenhuis weer geopend. De organisatie heeft de werkwijze rond de voorstellingen volledig ingericht op de coronamaatregelen. Het maximaal aantal bezoekers per voorstelling is aangepast. De komende maanden zullen alle voorstellingen twee keer op een dag worden gespeeld. 

Zaterdag 10 oktober (van 19.00 tot 20.00 uur en van 21.00 tot 22.00 uur) is er een feestelijk openingsconcert in Spaanse sfeer met flamenco en tapas, dat word verzorgd door Azules & Friends met Ana Azules (dans), Juan Peñas (zang), Jürgen Rijkers (gitaar) en Juri Kuefner (percussie). 

De flamencodanseres Ana Azules en haar muzikale vrienden willen graag bruggen slaan en de verbinding aangaan met elkaar en met het publiek. Ze werken als professionals al jaren in de flamenco. Zij zorgen voor een hartverwarmende muzikale belevenis waarin magisch samenspel, dans, gitaar en zang samenkomen. 

Let op: Er zijn dus twee voorstellingen! De gang van zaken voor, tijdens en na de voorstellingen is aangepast aan de coronamaatregelen.

Toegang bedraagt € 18,00, voor Vrienden € 15,00 en voor jeugd € 9,00 inclusief feestelijk hapje en drankje. Info en reserveren: www.vancappellenhuis.nl.