mainImage

De muziek van Sting klinkt in het Isala

14 mei 2022, 08:03 uur
Lokaal

Het wordt een spectaculair theaterconcert zaterdag 21 mei in het Isala Theater, geheel gewijd aan de muziek van Sting en zijn legendarische band The Police. Leadzanger Ludovique (Luc Devens) en zijn topmuzikanten geven een frisse interpretatie van de beroemde liedjes.

Het publiek zal verrassende combinaties van pop, rock, jazz en klassiek horen, want de veelzijdigheid waarmee Sting in de loop der jaren zo beroemd is geworden vormt de basis voor deze mooie avond. Niet alleen bekende nummers als Shape of my heart en Roxanne passeren de revue, maar ook speciale bewerkingen van onder andere Desert rose en Synchronicity I.

De samenstelling van band en zangers mag op z’n minst bijzonder genoemd worden en past volledig bij de veelzijdigheid van de muziek van Sting. Zanger Ludovique is een vocale duizendpoot met een ongelofelijke dynamiek en muzikaliteit. Soms zingt hij klein en intiem, soms groot en krachtig. Hij werkte samen met veel bekende muzikanten, waaronder ook Dominic Miller, de vaste gitarist van Sting.

Hij wordt bijgestaan door een band die bestaat uit louter topmuzikanten uit de rock-, pop- en jazzwereld. En dan is er nog de bijdrage van de stemkunstenaars van Rock4. Een internationaal bekend en award winnend ensemble dat al jaren overal in Europa volle zalen trekt. Prachtige harmonieën, percussie- en bas-sounds, maar bovenal waanzinnige stemmen. Het gaat een feest worden in het Isala.