Capels Dagblad | De Grote Drie in concert komt naar Isala Theater
mainImage

De Grote Drie in concert komt naar Isala Theater

30 september 2020, 10:17 uur
Lokaal

De musical Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie over Adèle Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart, die in 2017 een zegetocht maakte langs de Nederlandse theater komt dit jaar weer terug naar de theaters in een nieuw jasje, een concertante versie. Op 18 oktober om 14:00 uur en 16:30 uur is het theaterconcert De Grote Drie te zien in het Isala Theater in Capelle aan den Ijssel.

Een theaterconcert vol bekende klassiekers, afgeleid van de musical Adèle Conny Jasperina – De grote drie. Deze veelgeprezen voorstelling, bekroond met een Musical Award voor beste kleine musical, vertelde het verhaal van de drie theatervedettes Adèle Bloemendaal (Ellen Pieters), ConnyStuart (Frédérique Sluyterman van Loo) en Jasperina de Jong (Hanneke Drenth). De diva’s wordengevolgd in aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt nooit was, maar dat we wel graaghadden willen zien. In De Grote Drie in concert ligt de focus op dit concert. Volledig ‘in character’vertolken de drie actrices grote hits als Het is over, De minutenwals, Lou er ligt een lijster in de la, Herr Heinzelmann en Wat voor weer zou het zijn in Den Haag. Geniet van het rijke repertoire van ‘de grote drie’!

De Grote Drie in concert is op 18 oktober om 14.00 uur en 16.30 uur te zien in het Isala Theater in Capelle aan den Ijssel. Kijk voor meer informatie op www.degraafencornelissen.nl.