Capels Dagblad | ComputerPlan VCN HS 1 speelt twee vijfsetters
mainImage

ComputerPlan VCN HS 1 speelt twee vijfsetters

3 mei 2021, 11:58 uur
Lokaal

Nadat een aantal mannen van ComputerPlan VCN HS 1 twee weken geleden getergd waren door het Corona-virus, waardoor twee wedstrijden uitgesteld moesten worden, stonden er deze week twee wedstrijden voor hen op het programma. Maarliefst tegen de nummer 1 en 2 op de ranglijst.
 
Op donderdag werd er afgereisd naar Nijmegen op het op te nemen tegen VoCASA HS 1, tweede op de ranglijst van de degradatiepoule. VoCASA HS 1 kwam sterk uit de startblokken en ComputerPlan VCN keek gelijk tegen een 2-0 achterstand aan. Tom Feldkamp bracht ComputerPlan VCN terug in de wedstrijd met een mooie sprongserve serie en set 3 en 4 vielen de kant van VCN op. In set 5 trok ComputerPlan VCN aan het langste eind en pakte de overwinning. Met ComputerPlan VCN als hekkensluiter kwam de 2-3 winst voor de mannen uit Capelle als onverwacht en gaf een goede boost richting het weekend.
 
Op zaterdag werd het in Zevenhuizen opgenomen tegen RECO ZVH HS 1, de nummer 1 op de ranglijst. Deze derby is altijd een leuke pot voor beide teams omdat ze erg aan elkaar gewaagd zijn. Deze wedstrijd ging meer op en neer dan die van donderdag. VCN ging als een razende van start en sleepte set 1 binnen. Hierna gingen twee sets verloren maar set 4 ging weer met ruime cijfers naar ComputerPlan VCN. Helaas was in de laatste set het vuur gedoofd en was het al vrij snel duidelijk dat het een verlies zou worden. 3-2 verlies maar met een opgeheven hoofd naar huis! 
 
ComputerPlan VCN heeft met deze twee wedstrijden goede zaken gedaan dit weekend! Een paar puntjes gesnoept tegen de bovenste twee teams en komt hiermee steeds dichterbij plek 5 in de degradatiepoule.  


Foto: Danielle Baars