mainImage

Boekpresentatie ‘Funky Foodtruc’ van Saskia Oudshoorn in Capelle

21 september 2022, 10:33 uur
Lokaal

Vrijdag 30 september is Saskia M.N. Oudshoorn in Bibliotheek in Capelle Centrum om haar nieuwste boek ‘Funky Foodtruc’ te presenteren en te signeren. Saskia is woonachtig in Krimpen aan den IJssel en ambassadeur van Bibliotheek aan den IJssel. Directeur Dionne Dinkhuijsen zal het eerste exemplaar uit de Foodtruck-serie ontvangen. De activiteit begint om 15.00 uur. 

'Funky Foodtruck' van Saskia M.N. Oudshoorn is een hilarische feelgood. Laat het festivalseizoen maar beginnen! Het is deel 2 van de Foodtruck-serie die ze voor uitgeverij Zomer & Keuning schreef.

'Foodtruck Fiësta' is het eerste deel uit de serie en volgend jaar verschijnt het derde en laatste deel. Het thema ‘Mogen zijn wie je bent’ staat in dit boek centraal. 

In 'Funky Foodtruck' volgt Ramona met frisse tegenzin een studie op de universiteit. In de weekenden staat ze met haar broer Sam en hun foodtruck Saté Sam op festivals. Er is één goede reden waarom ze het op de uni uithoudt: Timo. Hoewel ze ervan overtuigd is dat het nooit wat wordt tussen haar en deze knapperd, houdt ze toch een stiekeme crush. Als de arrogante Alexia er met ‘haar’ Timo vandoor wil gaan, moet ze wel uit haar schulp kruipen.

Gratis aanmelden? Dat kan via https://bibliotheekaandenijssel.op-shop.nl/funky-foodtruck.