Capels Dagblad | Vier het jubileum van Sesamstraat mee
mainImage

Vier het jubileum van Sesamstraat mee

31 januari 2020, 09:00 uur
Algemeen, Uitgaan

Onlangs overleed Aart Staartjes op 81-jarige leeftijd. Sinds 1984 speelde hij de nukkige maar geliefde Meneer Aart in Sesamstraat. Het vijftigjarig jubileum van dit populaire kinderprogramma wordt zondagmiddag 9 februari gevierd in het Isala. Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Het jubileumfeest is voor iedereen wereldwijd en onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden vieren dat in het theater. Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie komen tot leven als Sophie (Janouk Kelderman) een oude koffer opent op de rommelzolder. Samen beleven ze de vrolijkste avonturen.
Kinderen kunnen hun feesttaart voor Sesamstraat tekenen of knutselen en deze vóór de voorstelling inleveren bij de Sesamstraat-stand. Wie weet zien ze hun creatie terug op het podium. En na afloop mag iedereen op de foto met de Sesamstraatbewoners. Met het doeboekje met kleurplaten, liedjes en nog veel meer (www.isalatheater.nl) kan de voorpret alvast beginnen. Dus laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… voor deze fantasierijke familiemusical.

Zondag 9 februari 15:00 uur, grote zaal, entree € 21,25 (Kind t/m 13 jaar € 18,50)
Isala Theater – Stadsplein 5, Capelle aan den IJssel 


Foto: Wim Lanser