Capels Dagblad | 'Pak je koffer weken' weer van start

'Pak je koffer weken' weer van start

mainImage

De Pak je Koffer Weken staan voor de deur. Vanaf maandag 20 mei tot en met zaterdag 8 juni maak je kans op verschillende fantastische prijzen!

Bijna 3 weken lang maken bezoekers van De Koperwiek kans op de meest uiteenlopende vakantieprijzen. Bij een aankoop van minimaal 10 euro ontvang je een flyer met een unieke code. Door deze code in te vullen op www.dekoperwiek.nl/pakjekofferweken zie je direct óf je een prijs gewonnen hebt en welke prijs het betreft.

De code kan thuis worden ingevoerd, maar ook op de informatiezuil die speciaal voor deze actie in De Koperwiek wordt geplaatst. De informatiezuil wordt geplaatst ter hoogte van de La Place. Mits jij een prijs gewonnen hebt kan je deze vervolgens zelf ophalen bij de winkel die de gewonnen prijs uitkeert. Eveneens bij de La Place wordt een reuzekoffer van 4 bij 3 meter geplaatst! Na het online invoeren van de code kan je de flyer in de koffer deponeren, om zo kans te maken op de grote hoofdprijs. De winnaar van deze prijs zal via social media bekend gemaakt worden. De grote hoofdprijs betreft een vakantiecheque ter waarde van €1500!

Bij iedere reuzekoffer wordt een selfiespot aangebracht. Aan jou als bezoeker wordt hier gevraagd om een leuke selfie te maken met de reuzekoffer en deze te delen op Facebook en/of Instagram. Hierbij maak jij ook nog eens kans op een goed gevulde koffer!

Houd de website van de Koperwiek en de socials in de gaten voor updates!