Capels Dagblad | Movienight voor Rondelen-kids
mainImage

Movienight voor Rondelen-kids

13 december 2019, 12:00 uur
Algemeen, Uitgaan

Popcorn in de aanslag, je buurmeisjes en buurjongens mee, gauw zitten jongens! Het licht gaat uit… wauw, net echt! Op vrijdag 20 december kunnen de kinderen van het Revius- en Valeriusrondeel naar hun eigen bioscoop. Dit dankzij een aantal betrokken buurtbewoners.

MAMS, een groep actieve moeders uit de Capelse Rondelen, organiseert in de kerstvakantie een movienight voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar uit de wijk. Jongerencoach Cedric Krolis van Welzijn Capelle ondersteunt hierbij. De kinderen worden getrakteerd op een echte bioscoopervaring compleet met reclames vóór de hoofdfilm, popcorn, drinken en snoep in net zulke verpakkingen als in het echt. En de film? Dat blijft nog even een verrassing. Maar leuk wordt het zeker!
 
Waar en wanneer
De ‘Movienight Rondelen’ is voor alle kinderen uit de Rondelen tussen 6 en 14 jaar. Op vrijdag 20 december 2019 wordt ‘De Knik’ aan het Reviusrondeel 165 in Capelle omgetoverd tot een heuse bioscoop. Inloop vanaf 18.30 uur, de voorstelling begint om 19.00 en zal rond 21.30 uur eindigen. Entree is gratis, voor drinken en lekkers geldt een kleine eigen bijdrage.
 
Aanmelden
Er is een beperkt aantal plekken, dus snel aanmelden! Stuur een mail naar Cedric: [email protected] (onderwerpregel #Movienight2019) of een appje naar 06 - 295 85 873.


Foto: ANP