Capels Dagblad | Hulp bij wonen, opvoeding & welzijn Middelwatering
mainImage

Hulp bij wonen, opvoeding & welzijn Middelwatering

31 augustus 2020, 13:41 uur
Algemeen

Vanaf 7 september heeft Huis van de Wijk Middelwatering een wekelijks spreekuur: de Wijktafel. Wijkbewoners kunnen er terecht met vragen over wonen, opvoeding of welzijn. Bij de Wijktafel zijn medewerkers aanwezig van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Havensteder en Welzijn Capelle. Daardoor krijgen bewoners sneller antwoord op hun vragen.

De medewerkers die wijkbewoners bij het spreekuur verwelkomen zijn Fleur Mastik, Arno de Bie en Wesley Rotteveel. Fleur is jeugd- en gezinscoach bij het CJG en kan helpen bij vragen van ouders over de opvoeding. Wesley, sociaal wijkbeheerder bij Havensteder, helpt als mensen iets willen veranderen in hun woonomgeving. Of als ze een leuk idee hebben om Middelwatering een nog fijnere wijk te maken. Buurtcoach Arno van Welzijn Capelle kan bewoners helpen die een vraag hebben voor het sociaal wijkteam en om bewonersinitiatieven te realiseren.

Locatie en tijden
De Wijktafel start op 7 september, duurt van 10.00 tot 12.00 uur en vindt daarna elke vrijdag om die tijd plaats. Locatie: Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66. Alle bewoners van Middelwatering zijn van harte welkom om eens langs te lopen!