Capels Dagblad | Excelsior wint Eredivisie Fan Award 2018
mainImage

Excelsior wint Eredivisie Fan Award 2018

Excelsior wint Eredivisie Fan Award 2018
7 maart 2018, 20:42 uur
Algemeen

Excelsior heeft de Eredivisie Fan Award 2018 gewonnen! Dat betekent dat de supporters van Excelsior Rotterdam het stadionbezoek het best waarderen van alle clubs in de Eredivisie. Maar liefst 98,8 procent van de supporters die het fanonderzoek hebben ingevuld, beoordeelde het bezoek aan het Van Donge De Roo stadion als goed of zeer goed.

De Eredivisie Fan Award 2018 werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse kenniscongres betaald voetbal van KNVB Expertise. Vorig jaar won Excelsior ook al de Eredivisie Sponsor Award, die om de twee jaar wordt uitgereikt.

''Wij zijn hier heel erg trots op’’,  aldus algemeen directeur Ferry de Haan van Excelsior eerder over de nominatie. ,,Wij hebben de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de resultaten van het Fan Onderzoek en de beleving in ons stadion. We hebben verschillende zaken opgepakt, zoals catering, signing, service en de geluidsinstallatie in het stadion. Wij luisteren zo veel mogelijk naar onze supporters en dat zij nu via het Fan Onderzoek hun waardering uitspreken voor het bezoek aan ons stadion geeft ons een goed gevoel.’’

 


Foto: Digitaal Dagblad