Capels Dagblad | Een ervaring rijker door Lebbis in Isala
mainImage

Een ervaring rijker door Lebbis in Isala

21 januari 2020, 12:00 uur
Algemeen, Uitgaan

Lebbis is buiten het theater niet meer zo zichtbaar, maar ín het theater laat hij luid en duidelijk van zich horen. Dinsdag 28 januari klinken in het Isala scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. Deze avond laat hij bezoekers ervaren wat het is om iets te ervaren. Over ervaringen kun je namelijk zo lekker napraten.

Met het duo Lebbis & Jansen maakte hij jarenlang Oudejaarsconferences en televisieprogramma’s. Daarnaast was hij redactielid bij 'Dit was het nieuws' en 'Kopspijkers'. Een oude bekende dus, maar nog altijd bovenop de actualiteit en vol goede grappen.

Volgens Lebbis is 'iets meemaken' dat er iets gebeurt. En het toppunt van iets meemaken is 'een ervaring'. Dat je iets meemaakt en dat je het een paar jaar later nog weet. In 'De bovengrens deel 1' heeft Lebbis gekeken waar we te ver gaan. Nog meer eten, meer reizen, meer series kijken. Maar het brengt ons weinig. In De ervaring kijkt hij hoe we weer iets kunnen ervaren en rekent hij af met oppervlakkigheid.

Dinsdag 28 januari 20:15 uur, grote zaal, entree € 22,75 (CJP / 65+ € 21,75)
Isala Theater – Stadsplein 5, Capelle aan den IJssel


Foto: Martin Oudshoorn - Isala Theater