Bent u 55 jaar of ouder en wilt u er een gezellige en bewegelijke zomer van maken? Leuk! Doet u mee aan de ‘Sportieve Zomer’ van Sportief Capelle? Daarbij maakt het niet uit of u al veel of juist weinig beweegt en/of sport. Iedereen kan meedoen op het eigen tempo en niveau.

Ieder jaargetijde organiseert Sportief Capelle een speciaal kennismakingsprogramma met verschillende sportieve en gezellige beweegactiviteiten voor de Capelse inwoners van 55 jaar en ouder. Ook voor de zomer 2018 staat er weer een gevarieerd aanbod op het programma.

Tijdens Sportieve Zomer kan worden deelgenomen aan Dynamic Tennis, Xco Walking, Golf, Allround Self Defence, Duathlon, Wandelen.

Afslaan en putten, alles komt aan bod tijdens de basislessen voor golf. En bent u graag buiten dan kunt u meedoen aan Xco Walking waarbij u loopt met speciale door fysiotherapeuten ontworpen Xco’s. Afwisselend wordt er stilgestaan om oefeningen uit te voeren die de rug en buikspieren versterken.

Houdt u van afwisseling buiten? Doe dan mee met de duathlon waarbij er eerst circa 4 km gewandeld wordt, na een kopje koffie of thee met elkaar wordt er circa 15 km gefietst. Na het fietsen sluiten we af met een gezellige gezamenlijke lunch.

Bent u al bekend met Dynamic Tennis? Een lichtgewicht racket, een speciale lichte foambal, een badmintonveld en tafeltennisregels. Voeg deze ingrediënten samen en u komt uit op Dynamic Tennis. Deze sport wordt in de sportzaal beoefend, dus vergeet uw zaalschoenen niet.

Hopelijk is het u nog nooit overkomen, maar het kan zijn dat u weleens bent lastig gevallen terwijl u buiten liep. Deze Sportieve Zomer kunt u tijdens de twee lessen allround self defense leren hoe u om moet gaan met dergelijke situaties.

Het programma van Sportieve Zomer 55+ staat op  http://www.sportiefcapelle.nl/actueel/nieuws/sportieve-zomer

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportief Capelle via 010-258 87 87 of [email protected]

Direct aanmelden? Dat doet u hier.

Laat een reactie achter