Het Wijkoverlegplatform heeft dit weekend in samenwerking met de Buurtgroep Wonderwereld een buurtfeest georganiseerd in de wijk Fascinatio. Ondanks het mindere weer kwamen er toch veel mensen op het feest af dat op zaterdag 16 september gehouden werd.

Er waren dit jaar optredens van onder meer DJ Roger, Vincent Vilouca, hij werd bekend van The Voice of Holland seizoen 5. Daarnaast waren er ook optredens van Tranga Rugie & Musiclovers en Codarts Dance. Naast de vele optredens was er ook een foodmarkt, kon er een potje beachvolleybal gespeeld worden en was er een roofvogelshow.

Dit weekend werd ook een Capels Compliment uitgereikt, het compliment uit handen van Josien van Cappelle – wijkwethouder van Fascinatio werd uitgereikt aan Isabel Monteiro. Zij is 15 jaar actief als voorzitter van de Buurtgroep. Werner Kasten is actief als gebiedsregisseur bij de gemeente Capelle en heeft een Wk-bank gekregen op het Rob Verduinpad, dat langs de Abram van Rijckevorselweg loopt. Hij kreeg de bank voor zijn onvermoeibare inzet binnen de wijk.

Bron en beeld: Welzijn Capelle

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Capelle aan den IJssel? Gratis abonneren!